Soma Wonderen

Soma

wonderen

leeg

We leven in wonderlijke tijden. Er gebeuren momenteel dingen die ver voorbijgaan aan alles wat je logisch kunt verklaren. Sinds november 2022 verschijnt er Soma op verschillende plekken in Nederland en België, en beleven veel mensen heel bijzondere wonderen van genezing, heling of vervulling.

“Mijn ademhaling is sinds mijn Soma ervaring veel beter. Ben veel minder snel buiten adem. Fysiek gaat het veel beter. Daar ben ik heel blij mee.”

Zelf Soma ervaren?

Een Soma proces duurt ongeveer 3 uur.
Ervaring is niet nodig.
Meer informatie over het proces krijg je na aanmelding.
Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
Neem contact op als je zelf de soma wilt ervaren >

Wat is soma?

Soma is iets dat geofferd is aan de Divine (zoals thee, of chocola) en daarna door de Divine is aangeraakt, waardoor het van vorm en energie veranderd is.

Of het is iets dat gemanifesteerd is, dat er eerst niet was, zoals bijvoorbeeld poeder, water of honing.

De divine laat op deze manier zijn aanwezigheid zien. Deze Soma wonderen worden ons gegeven door Amma Bhagavan uit India en het grote compassievolle licht. Op de altaren waar dit gebeurt is de energie heel hoog. Mensen die langskomen om dit mee te maken ervaren allerlei wonderen in hun leven.

Er zijn meer dan 50 plekken in Nederland en België waar dit soort wonderen gebeuren. Ook bij Naomi thuis gebeuren er soma wonderen.

“Nadat mijn ouders soma ervaren hebben, zijn ze veel opener geworden, en praten ze opeens met elkaar over wat er tijdens hun huwelijk niet goed was. En mijn ouders zijn al 20 jaar gescheiden.”

 

leeg