Over Naomi

Over Naomi

Direct naar de bron

 

Over Naomi

Ik vind het heerlijk om dit werk te mogen doen. Ik zie hoe verhalen van mensen zich ontvouwen, en die verhalen zijn zo mooi! Mensen vallen samen met zichzelf en het is prachtig om daar bij te mogen zijn en dit te kunnen faciliteren. Bovendien groei ik zelf ook altijd met iedere sessie.

Doordat ik 14 jaar als holistisch therapeut en natuurgeneeskundige werkte heb ik veel ervaring met het menselijk lichaam en de psyche. Sinds mei 2014 werk ik op een andere manier. Eerst was het uitgangspunt vaak een fysieke kwaal. Nu werk ik direct met iemands eigen bron, en wordt alles wat tussen jou en je Zelf staat (emotioneel, fysiek, overtuigingen, implantaten, etc) opgelost.

Opleiding en ervaring

  • Natuurgeneeskundige Kinesiologie bij Totaalbalans, 2000
  • Oneness Trainersopleiding in India 2012
  • Diverse Oneness Retraites, workshops, weekenden tussen 2008 en 2015
  • Mijn inspiratiebronnen: Bhagavan, Moeder Amma, Moeder Meera, Nora Wulff, Liesbeth Scager, Advaita.

het Eenheidscentrum

Samen met Laura Visser richtte Naomi het Eenheidscentrum op, bekijk de activiteiten van het Eenheidscentrum hier >

 

leeg