De Sessies

De Sessies

Het stroomt weer

leeg

Hoe werkt het

Mensen hebben een bron waaruit voortdurend liefde en hulp stroomt. Vaak kunnen mensen deze stroom niet goed ontvangen of zien, omdat ze beperkende overtuigingen hebben, zoals bijvoorbeeld ‘ik moet het zelf doen’. Tijdens een sessie kan ik deze stroom heel duidelijk zien. Als ik het zie en benoem, dan kunnen mensen deze stroom gaan ontvangen. Dat is een fysiek proces. Ik ben een anker voor bewustzijn en kan je systeem helpen herinneren hoe het zichzelf kan helen. Het is de bedoeling dat je mij na een paar sessies niet meer nodig hebt.

Mijn hogere bewustzijn maakt contact met jouw hogere bewustzijn en vraagt ‘Kom je mee spelen?’

Doordat je samenvalt met jezelf hebben de sessies veel impact.
Omdat de stroom veel beter waarneembaar is (of je je hier nu van bewust bent of niet) ‘stroomt’ het meer. Dat kan op het gebied zijn van werk, relaties, gezondheid. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat alles makkelijker lijkt te gaan. Of dat fysieke problemen en kwalen eindelijk afnemen.

“Ik ging liggen, Naomi begon te beschrijven wat ze zag, in mijn hart. Dit was zo raak dat ik er bijna van moest huilen. Het was een heerlijk gevoel om zo gezien en herkend te worden.”

kennismaken of aanmelden

leeg